1 maand van huis, school, vrienden, huisfeest, footballgame, hypnotist, kermis, cheerleaders, sororities, ontmoeting beroemd iemand, Nashville en nog veel en veel meer!!
Woow tom, klinkt als a real american dream! Geniet ervan :)
Haha, ik zou ook zooo graag naar zo school willen ^^, Lijkt me echt vet
Leuk dat je een blog bij houd.
Na het hele verhaal te hebben gelezen kan het niet anders dan dat je het daar erg naar je zin hebt ;)
Jezus Tom klinkt te gek man! De echte Ring of Fire gezien, IN Nashville. Beter kan toch niet;) Oja, al die cheerleaders natuurlijk.
Nou, steel de show daar en have fun!
Gr, Muziek Idee
jeeeeez tom, klinkt allemaal echt super! Ben benieuwd naar je volgende blogs.. Alvast nog heeeeeeeeel veel plezier! X
Nou je hebt het wel goed naar je zin. Ben nu al benieuwd naar je volgende, hopelijk kortere, blog.
Leuk man! Have fun overthere!
veel plezier xxx
Jeee Tom echt supervet! Ik had niet verwacht dat alles echt zo leek op de films enzo haha
Je hebt het erg na je zin. Zo te lezen :d , klinkt ookk
Erg leuk ....
Klinkt echt super!
ben benieuwd wat je allemaal nog meer staat te wachten:)
Hee Tom!
Echt super vet wat je daar allemaal meemaakt! Ben ook best jaloers hahaha, echt leuk dat je het daar zo naar je zin hebt:)
Ben benieuwd naar de volgende blogs!
Wow klinkt echt heel leuk allemaal wat je daar meemaakt! Ik snap wel dat je het naar je zin hebt!
Nog veel plezier en ik ben beniewd naar je volgende blog ;)
Hey,
Allemaal vet man! leuk om eens te horen hoe het nou echt allemaal gaat in the USA.
wooooooooooow. (: Leuk dat je het naar je zin hebt. Al maand ja, gaat snel!
Nog veel plezier de komende 11 maanden!
wow, jaloers alleen al op de verhalen, haha!
xx
Hee tom, leuk zo'n blog! Ik zal het eens een beetje proberen bij te houden want ben benieuwd naar je volgende avonturen. Goed om te horen dat je na een maand nog niet naar huis wil en leuke vrienden hebt gemaakt! Have fun nog en ik zie die volgende blog van je wel weer verschijnen! X
Hoi Tom, heb weer genoten van je verhaal, erg leuk om te lezen. Wij hebben familie in de staat Florida waarvan de oudste dochter 15 jaar is en ook met deze verhalen thuis komt, leuk om naar te luisteren. Heb je het boek gezien wat ik je moeder heb gegeven? Murfreesboro blues: het is geschreven door Mart Smeets en verteld over de belevenissen van zijn zoon die daar op school heeft gezeten en deel nam aan het honkball team. Nou we kijken weer uit naar je volgende blog. Groetjes Karin
Klinkt allemaal super Tom!! Zo te horen heb je het erg naar je zin :p.
Bij ons is school ook weer begonnen...
Nog veel plezier daar en succes op school en dan lees ik het het volgende blog allemaal wel weer ;)!
hoi tom leuk dat je het naar je zin hebt,maar de eetgewoonten daar in amerika is inderdaad iets minder hoor,zorg maar dat je zo gezond mogelijk eet want wij willen wel een slanke neef terug zien.
doe de gr,aan je gastgezin,en we blijven jou verhalen lezen gr ruud en juul.
Weer 'n heel leuk verhaal Tom! Machtig mooi wat je daar allemaal meemaakt! Ik kijk alweer uit naar een nieuw verhaal!
Groetjes, ook aan Jeff en Clint!
Zie je wel dat er een hoop mensen wachtte op je nieuwe blog, meteen al zo veel reacties, die vind ik ook gezellig om te lezen. Net als je prachtige verhaal. IK BEN HARTSTIKKE TROTS OP JE! XXXX van je moeder
En je bent er pas 1 maand?????
Dat belooft nog wat!!! :-)
Gaaf hoor...dat je zo geniet.....
Ga zo door.....en wij genieten hier met jou mee!
Heel veel plezier en succes!
Ha Tom,
Mooi om te horen man en geniet nog maar een aantal maandjes van je cheerleaders haha.
Groeten
Hee tom! Echt zo leuk! Vooral dat het net zo is als in een film haha had ik niet verwacht. Ik ben benieuwd naar je volgende verhaal!
Hee Tom!
Echt heel leuk zoals je alles beschrijft! Het klinkt allemaal heel erg leuk! Veel plezier nog en ik kijk uit naar je volgende verhaal...
Groetjes Felicia
Hoi Tom,
Ik was nieuwsgierig en had gehoord dat je een jaar in amerika zit. Jeetje, wat een goede en mooie stap. Zeker ook om zo te lezen wat je allemaal meemaakt. Klinkt erg goed en heb zo het idee dat als er een serie op de televisie komt jij daar ook zo in kunt lopen, haha.
Ik bewonder dit erg en ga ervanuit dat het je verder goedgaat.
Geniet ervan...
Groetjes, je 'oude'juf Jacintha
fucking vet!! Enjoy :-)
Tom, wat ben ik blij om te lezen dat Amerika je zo goed bevalt. Ik had het je voorspeld maar... je weet het nooit helemaal zeker. Highschool is leuk, vooral als je geaccepteerd wordt en interessant bevonden wordt.
Je gastvaders lijken me schatten. Grote verwenners. Vonden ze de boerenkool eigenlijk wel lekker?
Ik heb al een poging gedaan je op Skype te spreken maar volgens mij ben je veel op stap. Groot gelijk.
Zal nog een keer proberen aankomend weekend.
Geniet (overbodig te zeggen) en ga goed,
Carla :)
Wat is het fijn om je verhaal te lezen.
Ik denk dat je veel tijd te kort gaat hebben !
Je bent bezig aan een periode die je nooit zal
vergeten.
Nog heel veel plezier en zorg dat de Amerikanen van
Nederland gaan houden !!!
Geweldig om te lezen, fijn dat het zo goed met je gaat!
Veel plezier en hoop snel weer iets op je blog te lezen...
Hee Tom!
Klinkt echt allemaal super vet! Enjoy!
hoi tom
hoe gaat het met je heb je het goed naar je zin in amerika en bevallen de niewe leerlingen en de meester en juffen het is heel wat wat je doet we vinden het knap van je hou vol en we horen van je succes en we denken aan je groetjes jessica en patrick
He Tom,
Wauw, een jaar in Amerika, dat lijkt me echt super!
Veel plezier nog en groetjes
Hoi Tom
Wat fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat.
Je hebt het ook allemaal zo leuk geschreven. We zien alweer uit naar je volgende blog!
Groetjes van de buurtjes
Hoi Tom,
Leuk, dat je het daar naar je zin hebt!
Kun je de lessen makkelijk volgen?
Ik lees het wel in je volgende blog..
H. van Wanrooij
Hee Tom! Echt super vet klinkt het allemaal!
Echt gek dat het ook echt zo is als in films, dacht altijd dat het best overdreven werd... Maar dat is dus niet:o.
Nog heel veel plezier en ik blijf je blogs zeker lezen!
Xx